Architect Eindhoven

Welkom bij Studio-pls. Team Studio-pls bestaat uit architecten Rick Eijsbouts, die geregeld samenwerkt met Gijs Kaper; Architect Eindhoven op maat, die bij elke opdracht opnieuw streven naar een vanzelfsprekende architectuur die tegelijkertijd sterk en karakteristiek is.

Samen vormen wij Team Architecten Studio-pls en zullen wij uw nieuwe droom ontwerpen. Voor een complete service, van A tot Z, kunnen wij ook uw architecten projectmanager worden voor alle projecten, groot of klein!

Architect Eindhoven

Architectenbureau Studio-pls is gevestigd te Eindhoven en is opgericht door architecten Rick Eijsbouts en Gijs Kaper, die samen Team Studio-pls vormen. De architecten van Studio-pls richten zich op nieuwe dromen ontwerpen en bestaande huizen renoveren. Of dit nu gaat om een kantoorpand, een grote villa, een gemiddelde woning of een kleine aanbouw, Architectenbureau Team Studio-PLS staat voor u klaar! In Eindhoven, heel Nederland en daarbuiten!

Elk beschikbaar budget

U kunt terecht bij de heren van Team Studio-pls met elk beschikbaar budget en project. Wilt u een groot pand laten bouwen met een onbeperkt budget, of wilt u uw woning voorzien van een ruimere woonkamer door middel van een aanbouw? Een architect inschakelen? Geen project of budget is te groot of te klein voor de architecten van Team Studio- pls te Eindhoven.

Architect in Eindhoven: Studio-pls

Bij architectenbureau Team Studio- pls beschikken we over een groot (sociaal) netwerk van gedreven en ervaren professionals. Wij delen ons social network graag met onze opdrachtgevers, zodat we een team  op maat, samen kunnen stellen voor elke opdracht. Op deze manier garanderen wij het meest efficiënte en flexibele proces voor elke opdracht.

Team Studio- pls werkt altijd nauw samen met de aanbesteder om de verschillende projecten tot stand te kunnen brengen. Superieure gebouwen, die aan alledaagse werkomgeving en leefomgeving, waarde brengen.

Complexe vraagstukken; Eenvoudige oplossingen.

Wij als architecten zetten onze ervaring en kennis in op een persoonlijke manier. Voor alle vragen en wensen zullen wij als architect op zoek gaan naar de meest elegante, maar simpele oplossingen. Dit doen we als architect door altijd nauw samen te werken met onze opdrachtgevers, zodat wij een compleet beeld krijgen van uw wensen, voorkeuren en droomgebouw of renovatie.

Team Studio- pls herkent de essentie van de opdracht en zal deze vertalen naar een ontwerp dat niet alleen betekenisvol is, maar ook een fundamentele betekenis zal leveren aan de werk- en/of leefomgeving.

Team Studio- pls

Wij, van Team Studio- pls zullen altijd proberen om zo spaarzaam en duurzaam mogelijk te ontwikkelen en bouwen, door zo min mogelijk in te grijpen. Met deze aanpak bent u verzekerd van duurzaamheid in alle opzichten: Toekomstbestendig, kosten efficiënt, circulair, flexibel en in complete harmonie de culturele en sociale context.

Ontwerpen voor mensen

Pas wanneer een gebouw een hoge efficiëntie heeft en hiernaast ook een positieve invloed heeft op het welzijn van mensen die in dit pand zullen werken of wonen, zijn wij tevreden. Alleen dan is het pand volgens ons las architect geslaagd.

Voor en tijdens het hele proces, is er wat ons als architect betreft een leidende vraag, namelijk: Hoe wordt de ruimte ervaren door de gebruiker? Wij als architect  zullen altijd veel aandacht besteden aan de sfeer van de plek, hierbij denken wij ook aan het toekomstige interieur.

Serene uitstraling en rust

Een veel terugkomend thema in onze ontwerpen als architect, zijn een serene uitstraling en rust. Echter is het voor een prettige omgeving niet voldoende om een esthetisch hoogwaardig ontwerp te creëren. Slim gebruik van daglicht, praktische oplossingen en vanzelfsprekende routing zijn allemaal functionele aspecten waar rekening mee wordt gehouden, zodat iedereen zich op hun gemak kan voelen.

Onze Werkwijze

Op deze manier kunnen wij eventuele grote knelpunten al in een vroeg stadium naar voren halen, zodat de architect altijd de beste oplossingen kan bedenken, al in de beginfase van het ontwerpproces. Er wordt dus altijd zo efficiënt mogelijk gewerkt aan het definitieve ontwerp.

Kom bij ons op kantoor

Voor een ontwerpgesprek kunt u terecht bij ons op kantoor in het Klokgebouw; architectenbureau in Eindhoven. Ook kunnen bij overdag of in de avond bij u thuiskomen, of op kantoor. Wij, als architect, houden altijd rekening met uw persoonlijke wensen en voorkeuren. Al vanaf het eerste begin.

Wij zullen onze opdrachtgevers proberen uit te dagen door verschillende ontwerpvarianten te tonen, waaruit u een keuze kunt maken, en uiteraard altijd de eindbeslissing zal hebben. Zo bent u ervan verzeker dat u altijd het beste en meest geschikte ontwerp krijgt.

Service van A tot Z

Wij, van Team Studio- pls bieden u een complete architectuur service, van A tot Z.
Indien gewenst, kunnen wij u niet alleen van dienst zijn bij het ontwerpen van uw droomhuis of pand, maar kunnen wij ook dienstdoen als projectmanager, zodat u geheel ontzorgd bent.

Bent u benieuwd geworden naar ons werk? Kijkt u vooral eens rustig door ons portfolio en neem bij vragen vooral, vrijblijvend contact met ons op.